Lastenkoti Jelperi sijaitsee Harjavallan keskustassa

Voit ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella. Vapaita paikkoja voi tiedustella johtaja Pirjo Ekholmilta.

Kasvatusjohtaja Pirjo Ekholm,
pirjo.ekholm@lastenkotijelperi.fi, puh. 0440321745
Vastaava ohjaaja Elina Paasimaa,
elina.paasimaa@lastenkotijelperi.fi, puh. 0503454111

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Lastenkoti Jelperi Oy
Puukankatu 11
29200 HARJAVALTA

Y-tunnus: 2332145-6
Puh: 044-0321740

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Lastenkoti Jelperi Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Lastenkoti Jelperi

Puukankatu 11
29200 Harjavalta

Puh. +358 44 032 1740
Fax. 02 674 3210
 
Kasvatusjohtaja Pirjo Ekholm
Puh. +358 44 032 1745
pirjo.ekholm@lastenkotijelperi.fi

Vastaava ohjaaja Elina Paasimaa
Puh. +358 503454111
elina.paasimaa@lastenkotijelperi.fi
 
Henkilökunnan sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi@lastenkotijelperi.fi