Lastensuojelulaitos Harjavallan keskustassa

Ota yhteyttä

Harjavalta sijaitsee Satakunnassa valtatie 2:n varrella, 30 kilometriä Porista Helsinkiin päin. Harjavallasta on hyvät kulkuyhteydet niin Tampereen, Turun kuin Helsinginkin suuntaan. 


Lastenkoti Jelperin sijainti Harjavallassa on erinomainen. Jelperi sijaitsee lähellä keskustaa rauhallisella omakoti- ja rivitaloalueella. Keskustan koulu sijaitsee vajaan kilometrin päässä. Liikuntapalvelut (mm. jäähalli, yleisurheilu- ja jalkapallokenttä, tenniskentät, uimahalli ja laskettelukeskus) löytyvät noin kilometrin säteellä ja uimarantaan on matkaa 300 metriä.

Lastenkoti Jelperin toimitilat ovat kodinomaiset. Jokaisella lapsella on oma iso huone, joka sisustetaan osittain lapsen toivomusten mukaan.


Tilat ovat remontoitu vuonna 2010. Tilaa rakennuksessa on yhteensä 430 m²: kaksi isoa ja valoisaa olohuonetta, kaksi keittiötä, kodinhoitohuone, toimistotila, harrastustila alakerrassa, 7 lastenhuonetta, 4 wc:tä ja sauna. Kiinteistöön kuuluu noin 4 500 neliön piha-alue, jossa lapsilla on tilaa ulkoilla. Pihassa on grillikota.

Lastenkotimme arvoja

Lastenkoti Jelperin toiminnan tavoitteena on luoda lapsille säännöllinen päivärytmi ja tarjota myönteinen eteenpäin katsova kasvatusilmapiiri ja empaattinen suhtautuminen lapsiin. Lapset voivat sijoitettaessa Jelperiin olla iältään 7–17-vuotiaita. Tutustu tarkemmin toimintaamme ja kasvatuskeinoihimme.


Lastenkoti Jelperille tärkeitä arvoja ja kasvatusperiaatteita ovat empaattisuus, kodinomaisuus, myönteisyys, rehellisyys, oikeudenmukaisuus, toisen kunnioittaminen sekä pysyvyys ja yhteisöllisyys. Nämä arvot ohjaavat jokapäiväistä toimintaamme.

Ota yhteyttä